Тројца руски државјани сакале да ограбат банкомат во Скопје

    701

    Тројца руски државјани, во четвртокот, се обиделе да ограбат банкомат на „Халк банка“, поставен на на улица „Методија Митевски“, во Скопје. Кражабата остамнала нереализирана, бидејќи во моментите додека се обидувале да го отвроат банкоматот тие биле затекнати од овластени службени лица. За стореното Русите се веќе обвинети и ним ќе им се суди за обидот за кражба.

    Спонзорирано