Фото – вест: Обвинител и обвинет

1469

Mожеби Специјалното јавно обвинителство е пред разрешница, но “специјалните” обвинители како да се соживеале со своите странки.

На фотографијата може да се види обвинителот  од СЈО Трајче Пеливанов како седи и релаксирано разговара со еден од осомничените во предметот „Империја”! Што си кажале обвинителот и осомничениот останува непознато!?

Спонзорирано