Oбвинение за разбојништво во казино

    470

    Едно лице е обвинето за разбојништвто кое беше извршено на 20. минатиот месец, во казино на улицата„12 Македонска бригада“ во Скопје. Сега обвинетиот, заедно со уште едно засега непознато лице, влегол во казиното и под закана со огнено оружје одзел 126.049 денари. Јавниот обвинител, освен обвинение, до судот доставил и предлог за продолжување на веќе изречената мерка притвор за обвинетиот.

    Спонзорирано