"http://pravosudstvo.mk/wp-content/uploads/2018/06/Retap-05-Light-Blue.jpg" alt="" width="300" height="75" />

Телма дознава дека полицијата врши претрес во куќата во Жданец на поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски.
Претресот се врши по налог на друга државна институција, заради сомневање за злоупотреба на службена должност.
Според извори блиски до истрагата, досега се обезбедени и други докази за финансиски малверзации од страна на Јакимовски.
Не се искллучува можноста тој да биде приведен и однесен на распит.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here