ФОТО-ВЕСТ: ДЕН НА БРАТУЧЕДИТЕ

0
943

Некако во исто време, денеска, во кривичниот суд се најдоа бреатучедите Никола Груевски и Сашо Мијалков.
На Никола Груевски, во новиот објект, му се судеше за случајот „Титаник“, а неговиот братучед дојде, во старата зграда, да се пријави, како што тоа го прави секоја недела.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here